Lediga tjänster

Lediga tjänster

Key Account Managers

Som Key Account Manager skall du arbeta huvudsakligen förvalta och sälja vårt erbjudande inom IT-infrastruktur som tjänst. Du kommer huvudsakligen att arbeta med ny kunds bearbetning samt utvalda befintliga kunder och bygga din egen kundportfölj.

Vi söker dig med säljerfarenhet och dokumenterad framgång inom försäljning. 

Det är ett plus om du har tidigare erfarenhet inom branschen och har arbetat med liknande tjänster tidigare. Viktigast är rätt personlighet och egen stark drivkraft att lyckas.

Nätverkstekniker

Som tekniker på Capline agerar du ofta som specialist och en rådgivande roll i projekt och konsultuppdrag. 

Du arbetar både självständigt samt i grupp ute hos kund med drift support av lokala nätverk baserad på Microsoft miljö.

Vi söker dig som har minst 3 års dokumenterad erfarenhet av att arbeta med Microsoft plattform. Du arbetar troligtvis som konsult idag.

Du har en god vana av teknisk dokumentation och har ett genuint intresse av att dela med dig av din kunskap. Du bör ha en stor bredd inom IT-infrastruktur och djup kunskap inom minst ett av följande områden: serverinfrastruktur, nätverk, säkerhet eller backup.

Du är som person  självgående, ansvarstagande, nyfiken, lyhörd med ett stort teknikintresse.

Driven It säljare

Vår expansion fortsätter och vi söker nu en erfaren driftig IT-säljare som vill växa och utvecklas tillsammans med oss på Capline!

Vi söker dig driftiga och motiverade IT-säljare som vill jobba med vårt tjänsteutbud. Du har tidigare framgångsrikt sysslat med försäljning inom IT mot företag och är van att bearbeta kunder och få dem att inse fördelen med det du erbjuder. Din uppgift blir att driva och utveckla försäljningen av Caplines tjänster som bland annat består av Drift, Support, Försäljning hård-mjukvara, hosting, kommunikation. Ditt skrivbord finns hos oss på Värmdö, men din marknad att bearbeta är i hela Stockholms region.

Du kommer att arbeta med hela försäljningsprocessen från ny tecknande av driftsupport avtal till hård/mjukvaruförsäljning och vi erbjuder dig ett fritt arbete, där det är resultatet av dina aktiviteter som räknas.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
Arbeta aktivt med nykundsbearbetning och även affärsutveckling hos våra befintliga kunder.

Analysera kunders verksamheter och identifiera nya samarbetsmöjligheter.

Tillsammans med tekniskt ansvariga planera och projektleda leveranser för de uppdrag du tar in.

Delta i marknadsaktiviteter och events, frukostseminarier.

Din profil
Du är en erfaren IT-säljare som sysslat med kvalificerad B2B försäljning, inom IT-branschen/med IT-drift och kommunikationslösningar under flera år samt redan har ett befintligt kontaktnät.

Är orädd? Doer som är självmotiverande och håller en hög aktivitetsnivå.

Arbetar självständigt och målinriktat.

Som person är du social och utåtriktad och har förmågan att skapa förtroendefulla och långvariga relationer med kunder. Du har ett påtagligt teknikintresse och breda kunskaper inom IT och dess infrastruktur.

Du har lätt för att kommunicera med personer på alla nivåer i en organisation och du bidrar till en positiv atmosfär hos såväl kunder som internt. Vidare är du strukturerad och noggrann i ditt sälj arbete och är exceptionellt duktig på att planera och följa upp för att undvika att något hamnar mellan stolarna.

Vi lägger stor vikt vid din personliga mognad som säljare kombinerat med dina kunskaper inom IT. En stor portion empati är ett starkt plus då det är viktigt att vi bryr oss om våra kunder och medarbetare, och vi strävar alltid efter att göra det lilla extra, som blir ett mervärde för kunden.

Läs in dig på vår hemsida (www.capline.se) och beskriv i din ansökan hur du på ett framgångsrikt vis kommer bearbeta nya kunder samt hantera våra befintliga kunder.

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Tommy Lindberg på Tel: 0702615151

Varmt välkommen med din ansökan!