top of page

Om oss

Vi erbjuder företagskunder kompletta IT-lösningar som får er verksamhet att växa.

Heltäckande IT-partner sedan 2004

Capline är ett flexibelt, heltäckande IT-företag sedan 2004. Vi tillhandahåller IT-drift och support, försäljning av hård- och mjukvara samt printlösningar. I dagsläget har vi klienter över hela Norden, allt från små till stora företag och inom olika branscher. Vi har därmed en bred erfarenhet av olika affärs- och ärendehanteringssystem.

​Med hjälp av ledande plattformslösningar, teknologi, tjänsteutbud och strategiska partnerskap erbjuder vi noggrant utvalda lösningar som skräddarsys efter varje unikt kundbehov. Fokus ligger på långsiktiga relationer och att kunna leverera marknadens bästa service. 

Till skillnad från andra stora aktörer

Erbjuder vi alla våra kunder dedikerade tekniker som är ansvarig för och särskilt insatt i kundens rutiner. För oss är det viktigt att arbeta transparent och med delegerat ansvar. Beslut tas alltid i samråd med kunden och efter vår expertis. Vi arbetar flexibelt och låter kunden ha insyn i vårt arbete – något vi anser är en framgångsfaktor för båda parter. 

​Vi arbetar uteslutande med marknadens ledande leverantörer för att kunna erbjuda våra kunder största möjliga utbud och kvalitet. 

bottom of page