top of page

Vi är din IT-avdelning

C@pline agerar som er externa IT-avdelning. Vi förhandlar alltid med underleverantörer om bästa villkor och priser som matchar kundens krav på funktion. Till skillnad från stora aktörer erbjuder vi personlig och snabb leverans. Vi har det lilla företagets närhet med det stora företagets omfång. 

Cloud Services

Microsoft 365, SharePoint, OneDrive, med flera. Arbeta där du känner dig bekväm samtidigt som du har tillgång till allt.

Azure

Azure CloudOps, Azure Virtual Desktop. Molnbaserad databehandlingstjänst bestående av virtuella servrar, lagring, backup, med mera.

Security & Compliance

Säkerhetsklassificerad IT-partner som är godkänd för hantering av känslig data. Vidare erbjuder vi säkerhetslösningar som förebygger, identifierar och bemästrar cyberattacker.

Power Platform

Power Apps, PowerBi, Power Automate. Power Platform har öppnat dörren för komplexa affärslösningar som kan analysera, visualisera och automatisera olika processer.

Printer

Skräddarsydda printlösningar utifrån behov – oavsett om det gäller köp, leasing eller hyra. Våra erfarna tekniker hjälper er även med akut eller förebyggande printservice oberoende varumärke. 

Servicedesk

Tid- och kostnadseffektiva lösningar för att ni ska kunna uppnå en effektiv arbetsplats. Vi hanterar allt inom IT-drift och support, övervakning och backup. 

IT-konsulter för er som vill ligga i framkant

Klicka nedan för att starta resan som tar er till nästa nivå.

bottom of page